LUISTEREN. CREATIEF.
ALTIJD BLIJVEN LEREN.

LYSANNE

EVA

Geboren: 31 mei 1993
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2011
Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

“Het mooie van ons vak is dat je iemands persoonlijkheid kunt vertalen in een kapsel. Goed kijken naar je klant, maar vooral ook goed luisteren. Wie zit er in je stoel? Als de klant na afloop zegt: ‘Geweldig, dit ben ik!’, is dat het mooiste compliment.
Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Nieuwe technieken leren, laatste trends volgen.
Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te wandelen met vriendinnen en in de zomer geniet ik van festivals en concerten. Ik voel me helemaal thuis in Gorinchem, maar ga ook graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken.”

GEZELLIGHEID. GENIETEN.
GROEIEN.

LYSANNE

LYSANNE

Geboren: 9 juni 1998
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2016
Aanwezig: dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag.

“Dit vak past helemaal bij mij. Elke dag is anders. Je ontmoet elke dag nieuwe mensen met verschillende persoonlijkheden en dus is ook je werk elke dag anders. Daarom vind ik het ook te gek om trainingen te volgen; je leert nieuwe dingen die je de volgende dag meteen in de salon kunt toepassen.
Vrienden zijn belangrijk voor me; gezellig samen een feestje vieren, lekker uit eten of samen heerlijk shoppen.”

GEDREVEN. ENTHOUSIAST.
TEAMPLAYER.

LYSANNE

JILL

Geboren: 3 oktober 2001
Werkzaam bij Jarno & Co sinds: 2018
Aanwezig: dinsdagavond, donderdag, vrijdag, zaterdag.

“Met mensen bezig zijn, de creativiteit en het enthousiasme van mensen als ze blij zijn met hun haar. Dat maakt ons werk zo mooi. En al helemaal als je het haar van een bruid mag maken… Op de mooiste dag van haar leven! Werken in de salon doe je samen; je helpt elkaar en gaat er samen voor.
Ik geniet als ik samen met familie en vrienden op een mooie dag op een terrasje zit. Samen zijn, een hapje en drankje. Gezellig!